BCs Kuckó Velence Pedikűr

BCs Kuckó Velence Pedikűr

‼️ ‼️ 2024 Január 4. Csütörtök ISMÉT NYITVA ‼️ ‼️

BUÉK 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣
BCs Kuckó Velence Pedikűr

PEDIKŰR
GYÓGYPEDIKŰR
PROBLÉMÁS LÁB KEZELÉSE

CND SHELLAC SZALON
👉CND Shellac: 2 hetes hibrid körömlakk, CND UV lámpára köt, CND oldószerrel távolítható el, nincs reszelés, a körömbarát gél lakk használata során nem sérül a természetes körömlemez. 12 káros összetevő mentes ezért valószínű, hogy nem okoz allergiát
👉 CND Vinlux:
“A CND Vinlyux forradalmian új, 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó körömlakk, amelyet világszerte használnak professzionális körmösök és otthoni felhasználók egyaránt 2013 óta. A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.”
forrás: https://www.xbeauty.hu/korom/koromlakk

HAGYOMÁNYOS GÉLLAKKAL NEM DOLGOZOM (amit le kell reszelni)

BEJELENTKEZÉS:

HÉTKÖZNAP 8:00 – 20:00-ig munkaidőben lehet első alkalommal időpontra jelentkezni kizárólag telefonon (munka közben nem tudok üzenetekre válaszolni de ha a telefont nem tudom felvenni mindig mindenkit visszahívok aznap amint tudom)

HÉTVÉGÉN elsősorban üzenetekre válaszolok / telefonon lehet próbálni, ha elérhető vagyok felveszem, ha nem kérek szépen üzenetet. (mindig mindenkit visszahívok munkanapokon)

Telefon: +36209832028