BCs Kuckó Velence Pedikűr

BCs Kuckó Velence Pedikűr

A Pedikűr ára függ a láb állapotától, az elvégzett munka mennyiségétől, a munkával eltöltött időtől, a felhasznált anyagtól.

A láb állapota az első találkozáskor, a szemrevételezést követően kerül megállapításra, visszatérő vendégek esetén a rendszeresség eredményeképpen csökkenhet a kezelés ideje.

A pedikűrös csak a tudásának és kompetenciájának mértékéig kezelhet lábat, nem diagnosztizál, nem gyógytí, betegség megállapítására, szemölcs kezelése minden esetben orvos feladata.

A Lábápoló preventív, vagyis a bajt megelőző jelleggel kezeli a lábat, kézi és gépi szerszámokkal, szakmai termékekkel dolgozik.

Alap pedikűr esetén a láb állapotának megfelelő idejű áztatást követően minimális bőrkeményedések eltávolítása, körmök rövidítése, formázása, a kezelés nem több 60 percnél.

Gyógypedikűr esetén feladata a tyúkszemek eltávolítása, benőtt körmök valamint cukorbeteg láb kezelése a szakmai tudásának mértékéig.

Extrém, elhanyagolt láb esetén a lábápoló eldöntheti, hogy elvégezhető-e a pedikűr kezelés vagy a vendéget orvoshoz kell irányítani.